duminică, 15 ianuarie 2017

Acum poti alege o metoda de supraveghere la interior cu camere



Oricine trebuie sa profite de avansul tehnologic si sa se bucure de mai mult confort atunci cand vine de asigurarea securitatii familiei si bunurilor, intrucat sunt disponibile sisteme foarte eficiente, practice, dar si accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, pentru supraveghere la interior cu camere, modelele sunt destul de variate, insa cele mai multe dintre acestea indeplinesc aceleasi functii de baza, care de altfel sunt si cele mai folositoare. 




Confort 

Cele wireless sunt foarte populare in ziua de azi, intrucat sunt mult mai discrete si nici nu implica fire inestetice care sa atarne prin colturile locuintei sau sediului de firma. In plus, cu ajutorul microfonului incorporat se pot capta si inregistrarile audio, care pot fi foarte folositoare in anumite situatii, iar imaginile capturate pot fi vizualizate in timp real pe orice dispozitiv, precum laptop, smartphone sau tableta. Utilizatorii nu vor avea parte de batai de cap cu instalarea, intrucat totul este foarte bine organizat si nu este nevoie de mai mult de cateva minute pentru a pune totul la punct.

Performante 

In functie de performante, un sistem supraveghere la interior cu camere poate inregistra la anumite rezolutii, multe chiar HD, astfel incat sa fie foarte usor de distins toate detaliile necesare. In schimb, indiferent de modelul ales, fiecare dintre acestea se monteaza in scurt timp pe perete, cu ajutorul suruburilor incluse in pachet. De asemenea, pentru inregistrarea continua, este nevoie ca sistemul sa fie conectat la priza in permanenta, iar pentru economii se poate opta si pentru senzorul de detectie a miscarii.
Pentru a achizitiona asemenea sisteme oricine poate comanda de la iUni, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar pentru produsele in valoare de peste 499 de lei, transportul este din partea casei. De asemenea, orice dispozitiv poate fi testat inainte de cumparare direct in showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu